Your Cart

Politica de livrare

Site-ul aondeco.ro este proprietatea SARMELO SRL, persoană juridică, cu sediul în București, Strada Heliade Între Vii, nr. 3-5.

Utilizarea site-ului de comerț online aondeco.ro implică acceptarea prezenților termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. SARMELO SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricând online, accesând paginile site-ului.

SARMELO SRL își asumă dreptul de a aduce în orice moment modificări asupra conținutului site-ului , modificări de structură, accesibilitate sau poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil și fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terțe persoane. Pentru motive justificate, SARMELO SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul la anumite părți din site, la anumite facilități, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri, fără notificări și fără vreo răspundere, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității clientului/cumpărătorului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel SARMELO SRL.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Accesarea de către dumneavoastră a acestui site reprezintă acordul dumneavoastră că utilizarea se face pe proprie răspundere. SARMELO SRL nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheluieli apărute ca urmare a accesării sau navigării în site prin intermediul descărcărilor de date (imagini, audio, video, text).

Sub nicio circumstanță SARMELO SRL nu va fi responsabil pentru nici o daună directă, indirectă, accidentală sau specială, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site și nu va fi responsabil de orice daune ce sunt rezultat al greșelilor, omisiunilor, întreruperilor, erorilor, defecțiunilor, întârzierilor în funcționare sau transmisie sau orice neîndeplinire de performanță a site-ului.

Conținutul acestui site a fost realizat cu atenție și responsabilitate. Cu toate acestea, erorile nu sunt imposibile. Din acest motiv, SARMELO SRL nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește imaginile, textile etc.

Conținutul site-ului aondeco.ro (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare și cu reprezentanții furnizorilor. Imaginile publicate pe site în dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate în imagini. Pentru a evita o astfel de situație este indicat să discutați în prealabil cu un consultant de vânzări al firmei noastre. SARMELO SRL nu își asumă responsabilitatea pentru caracteristicile și specificațiile produselor afișate pe site, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci sau de către importatorii agreați de aceștia. SARMELO SRL și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

SARMELO nu este responsabil de nicio daună provocată de viruși, bug-uri, acțiuni umane sau orice defecțiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defecțiuni sau întârzieri de comunicații în transmisiile pe dispozitive.

SARMELO SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea iresponsabilă a produselor achiziţionate prin intermediul acestui site. Nu se garantează că produsele de pe aondeco.ro să fie în permanenţă pe stoc. SARMELO SRL nu oferă nicio garanție că produsele comandate de pe aondeco.ro vor satisface toate dorințele clientului/cumpărătorului cu privire la produsele comandate.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Întregul conținut al acestui site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea exclusivă a SARMELO SRL și a furnizorilor săi și este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 84/1998 – privind mărcile și indicațiile geografice și Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele și modelele industriale).

Dacă întâmpinați pe acest site probleme sau încălcări ale dreptului de proprietate intelectuală, vă rugăm sa ni le sesizați la adresa office@aondeco.ro

Clientul/cumpărătorul poate copia, transfera și/sau utiliza conținutul site-ului numai în scopuri personale sau non-comerciale. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, în parte ori întreg a site-ului și/sau a conținutului nu sunt permise fără acordul explicit, scris, al SARMELO SRL și sunt sancționate potrivit legislației în vigoare.

PRODUSE ȘI POLITICA DE PREȚURI SARMELO

Produsele comercializate prin intermediul site-ului aondeco.ro sunt proprietatea SARMELO SRL. SARMELO SRL garantează că produsele sunt noi, ambalate în cutii de carton speciale și în momentul livrării sunt insoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare.

Produsele sunt oferite în limita stocului disponibil, prin urmare, pentru motive justificate, SARMELO SRL își rezervă dreptul de a nu onora o comandă, dacă produsul vizat nu se mai află în oferta curentă de pe site. SARMELO SRL se angajează, în același timp, să actualizeze oferta de produse de pe site, în funcție de disponibilitatea produselor în stoc.

Prețurile prezentate pe site în lista de produse includ TVA (19%), însă nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afișate în secțiunea “Cum cumpăr?”, iar în secțiunea “Coșul de cumpărături” vor fi afișate atât prețul total al produsului (TVA inclus), cât și prețul total al comenzii (costuri de transport și TVA incluse). Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări SARMELO SRL în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

SARMELO SRL se angajează să afișeze corect pe site prețurile și informațiile cu privire la caracteristicile și disponibilitatea produselor. Totuși, mai pot apărea erori de sistem în afișarea sau calcularea prețurilor. În acest caz, va fi considerat prețul final al comenzii cel stabilit telefonic împreună cu consultantul de vânzări. Dacă cel din urmă modifică cantitatea de bunuri și/sau servicii din comandă, va anunța cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția SARMELO SRL în momentul efectuării comenzii și va returna suma achitată.

Conținutul site-ului aondeco.ro (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare și cu reprezentanții furnizorilor. Imaginile publicate pe site în dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate în imagini. Pentru a evita o astfel de situație, este indicat să discutați în prealabil cu un consultant de vânzări al firmei noastre. SARMELO SRL nu își asumă responsabilitatea pentru caracteristicile și specificațiile produselor afișate pe site, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci, sau de către importatorii agreați de aceștia. SARMELO SRL și partenerii săi își rezervă dreptul de a modifica descrierile și specificațiile produselor, fără o notificare prealabilă.

Livrare Gratuită

Livrare gratuită peste 700 lei

Retur Gratuit

14 zile perioada de retur

Plată securizată

Poți plăti în siguranță cu MobilPay