Your Cart

Politică de confidențialitate

SARMELO SRL cu sediul in Bucuresti, Strada Heliade Între Vii, nr. 3-5, Sector 2,  este constienta de importanta protejarii informatiilor colectate despre clienti/potentiali clienti, in mod special acele informatii capabile sa identifice ca individ (“informatii personale”). Acest document guverneaza modul in care se colecteaza si se utilizeaza aceste informatii (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001). Acest document este verificat periodic pentru a fi la curent cu orice modificari. Comentariile si sugestiilor clientilor/potentialilor clienti sunt asteptate la numarul de tel. 0765 439 186 sau la adresa de mail: office@aondeco.ro.

Principii

Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna credinta si în conformitate cu dispozitiile legale în vigoare.
Datele cu caracter personal sunt colectate numai în scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.
Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate.
Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate.
Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.
Datele cu caracter personal se prelucreaza în conformitate cu drepturile persoanei vizate prevazute de Legea 677/2001.
Se vor lua masurile necesare pentru ca datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului în care sunt colectate si pentru care vor fi prelucrate, sa fie sterse sau rectificate.
Se vor lua masurile tehnice si organizatorice (procedurale) adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.
Datele cu caracter personal nu pot fi transferate catre o tara sau teritoriu din afara UE si SEE.

Informatii colectate

Informatiile pe care le colectam difera in functie de modalitatea de contact realizata intre clienti/potentiali clienti si compania noastra. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand clientii/potentialii clienti accepta voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi.

Utilizarea informatiilor

Informatiile personale pe care clientii/potentialii clienti le prezinta sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate si anume de reclama, marketing si publicitate, contactare in vederea preluarii de solicitari, confirmari, procesari comenzi, organizare tombole.

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Datele personale
Societatea SARMELO SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei clientilor/potentialilor clienti privind securitatea si confidentialitatea informatiilor furnizate.

Datele personale ale clientilor/potentialilor clienti vor putea fi folosite de catre SARMELO SRL numai in scopul declarat. Informatiile vor fi folosite pentru a trimite clientilor/potentialilor clienti notificari ce tin de reclama, marketing si publicitate, pentru a contacta clientii/potentialii clienti in vederea preluarii de solicitari, confirmari, procesari comenzi, pentru a comunica premiile extrase la tombole.

SARMELO SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail si date personale ale clientilor/potentialilor clienti, nu divulga datele personale altor persoane terte, fara acordul explicit al clientilor/potentialilor clienti.

www.aondeco.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.aondeco.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. www.aondeco.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.aondeco.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.aondeco.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.aondeco.ro, se pot dezabona oricand, printr-o notificare adresata companiei.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta telefonic la 0765 439 186 sau la adresele de email office@aondeco.ro

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Strada Heliade Între Vii, nr. 3-5, Sector 2, București.

Stergerea contului de client

În calitate de posesor al unui cont în magazinul www.aondeco.ro, puteţi solicita ştergerea acestuia. Vă rugăm să ne transmiteţi numele, adresa, adresa de e-mail, precum şi numărul de client pe care îl aveţi pe www.aondeco.ro la adresa noastră de e-mail . Vom şterge înregistrarea dumneavoastră şi toate informaţiile aferente contului dumneavoastră de client, dacă nu există prevăzută, conform legii, o perioadă de păstrare a acestor informaţii. După aceasta contul dumneavoastră nu va mai putea fi accesat.

Livrare Gratuită

Livrare gratuită peste 700 lei

Retur Gratuit

14 zile perioada de retur

Plată securizată

Poți plăti în siguranță cu MobilPay